Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

SCHOOLDRIVERS THERONATION νέα κυκλοφορία!!

Schooldrivers on Facebook | Youtube | Twitter | Official Website

SCHOOLDRIVERS - THERONATION
Cat. Number: SD-100 | BARCODE: 888174448763 | Κατηγορία: Modern Rock / Post Grunge / Experiment


Η μουσική των Schooldrivers είναι ένα εκρηκτικό μείγμα modern rock, grunge και prog rock πειραματισμών με μετόχους στη συνταγή, τους Kay Darens (φωνή), Νίκο Μπονέλη (κιθάρα), AJ Anasto (μπάσο), Μαρία Παπαγρηγορίου (πλήκτρα) και Vl@hos (τύμπανα). Με έδρα την Αθήνα, η μπάντα κυκλοφόρησε το αγγλόφωνο ντεμπούτο της με τίτλο Theronation με την πρόθεση να απευθυνθεί στην διεθνή κοινότητα. Το ντεμπούτο των Schooldrivers περιλαμβάνει 13 κομμάτια και κυκλοφορεί σε gatefold βινύλιο 180 γραμμαρίων, ενώ συνοδεύεται από CD και κάρτα για ψηφιακό κατέβασμα των κομματιών.

Το συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 εμφανίσεις μέχρι σήμερα, έχει διοργανώσει 2 μεγάλα rock φεστιβάλ (Live For Life, SGW), και πρωταγωνίστησε στην δική του τηλεοπτική σειρά στο MTV GREECE (The Band Project). Με το tag "Modern Mental Rebellion", οι Schooldrivers ξεκαθαρίζουν τη θέση τους στο χάρτη των ελληνικών συγκροτημάτων οριοθετώντας το πνευματικό rock'n'roll ως στάση ζωής και φιλοσοφία του σχήματος.



Αν σας αρέσουν μπάντες όπως: Foo Fighters, Seether, Bush, Faith No More, Muse, Mars Volta, Kyuss & RHCP θα αγαπήσετε τους SD.

Κυκλοφορεί από την Modern Mental Rebels.

TRACK LIST

SIDE A (GOOD)
01 Roll The Dice
02 Enjoy
03 Ol Johnny
04 Saturday
05 Make My Day
06 Haçienda
07 Sexdrive

SIDE B (EVIL)
08 Gotta Give
09 The Soldier
10 Burn It Down
11 Incantation
12 Time Will Fade
13 AloneSchooldrivers Management Team
Scooldrivers Management Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου