Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βeggar's Blues Diary Interview @ ROCKOPOLIS

Το Rockopolis συνάντησε τους Beggars Blue Diary και μας παραχώρησαν μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση!




- Beggars blue diary ένα συγκρότημα rock που ξεχώρισε αμέσως μιλήστε μας για σας

- Δημιουργηθήκαμε το 2009 και αμέσως πέσαμε με τα μούτρα στην δουλειά. Από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι. Κάθε μέρα ξεκινάμε από το μηδέν για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε όσο καλύτερα μπορούμε.


- Μέσα σε λίγο καιρό κάνατε αισθητή την παρουσία σας σε tv, radios και δισκογραφικά φυσικά πόσο δύσκολη ήταν η αρχή?- Η αρχή ήταν τόσο δύσκολη όσο και η συνέχειά της. Δεν σταματάει ποτέ κάτι τόσο ωραίο να είναι δύσκολο.


- Μετά από τέτοια πορεία υπάρχουν αποφάσεις που αν το μπορούσατε θα τις αναιρούσατε?
- Δεν μετανιώνουμε για κάτι. Ακόμα και ό,τι λάθη έχουν γίνει στο παρελθόν έχουν εξεταστεί και έχουμε μάθει από αυτά.


- Ετοιμάσατε κάτι καινούριο σε δισκογραφικό επίπεδο ήδη ακούσαμε το DESPERATE ROCK'N' ROLL από το ομώνυμο album μίλησέ μας για αυτήν την δουλειά σας- Το DESPERATE ROCK 'N' ROLL είναι το ομότιτλο τραγούδι και πρώτο single από την νέα μας δισκογραφική δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει αρχές Μάρτη. Ηχογραφήθηκε στα Sierra Studios στην Αθήνα και παραγωγός του είναι ο Αλέξανδρος Χρυσίδης. Περιέχει 12 νέα τραγούδια σε στίχους και μουσική του Γιάννη Πασσά.


- Από πού επηρεαστήκατε για την δημιουργία αυτού του album?
- Από την ζωή στο δρόμο... Και η χρονιά που μας πέρασε είχε πολύ από αυτό.



- Το σχήμα με τις περισσότερες εμφανίσεις μετράτε στο ενεργητικό σας πολλά live αλλά και περιοδείες ανά την Ελλάδα τι είναι το πιο σημαντικό που αποκομίζετε από αυτήν την επαφή με τον κόσμο?- 1) Η αγάπη του κόσμου και 2) το δέσιμο της μπάντας σε όλα τα επίπεδα.


- Μία ιδιαίτερη στιγμή σε ζωντανή εμφάνιση που δεν θα ξεχάσετε?
- Το "τάκλιν" του Γιάννη στο opening act μας με τους THIN LIZZY στην αρχή του "Rocking in a free world"... Είχε φύγει το καλώδιο τις κιθάρας του από την θέση του και κάπως έπρεπε να μπει πάλι για να συνεχίσει το τραγούδι κανονικά....και μπήκε.... on time!!!


- Είσαστε πάρα πολύ εργατικοί, δουλεύετε με ευσυνειδησία και ωριμότητα. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας σας?Και αυτό.


- Όλη αυτή η δουλειά σίγουρα αμείβεται το μαρτυρά η πορεία σας όμως προσωπικός χρόνος μένει καθόλου?- Παρότι το να είσαι στους BBD είναι "επάγγελμά" 24/7, πάντα υπάρχει και προσωπικός χρόνος.... στα διαλείμματα.


- Στην εποχή μας οι νέοι καλλιτέχνες δουλεύουν για το εφήμερο , τι θα κερδίσουν εδώ και τώρα. Εσείς θέλετε να επενδύσετε στο μέλλον, αυτό που κάνετε να κρατήσει στον χρόνο πόση προσπάθεια χρειάζεται?- Χρειάζεται να το θες πραγματικά 100%, όχι μόνο στα λόγια.


- Ελπίζουμε πως θα σας ξαναδούμε σε tour σύντομα έχετε κάποια σχέδια?
Μόλις είναι έτοιμο το album θα μπούμε στο βαν μας και θα πάρουμε τους δρόμους. Ήδη έχουμε κλείσει κάποιες συναυλίες και περιμένουμε κάποιες απαντήσεις ακόμα...


- Δώστε μας ένα στίγμα του τι να περιμένουμε στο μέλλον από τους Beggar's blues diary
-Περισσότερα live.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου