Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Βασίλης Καζούλης @ Rock Gallery 1-11-2013


Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, θα βρεθεί αυτή τη Παρασκευή με τη κιθάρα του στο stage του Rock Gallery.

Aπό την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.). Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.

Lady Faye @ Sutsu Bar 30-10-2013

Η Φαίη Μπρουζάκη ή αλλιώς Lady Faye όπως είναι επίσης γνωστή, έχοντας πολυετή εμπειρία σε live εμφανίσεις με σχήματα όπως Imam Baildi, Beatdrop, Group Therapy και Streetbuzz αλλά και μουσικές σπουδές σε πιάνο, κιθάρα και φωνητική, ακολουθεί πλέον solo πορεία. 

Πέτρος Θεοτοκάτος - Συναυλίες Νοεμβρίου

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος στα live του, αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του εναλλακτικού ήχου, καθώς οι κιθαριστικές συνθέσεις και τα τραγούδια του έχουν ως θέμα τις ιστορίες της νύχτας, τα ανθρώπινα βλέμματα και τις προσωπικές δαιδαλώδεις, αιώνιες διαδρομές. Η ιδιαίτερη συναισθηματική φωνή του δένει το αγγελικό με το δαιμονικό, το ευλογημένο με το καταραμένο, το ποπ με το ροκ, στη ζωή και στη σκηνή!!!

Το Rockopolis σας παρουσιάζει το πρόγραμμα συναυλιών του Πέτρου Θεοτοκάτου για τον μήνα Νοέμβριο!


Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Λιόλιος @ Area B Music Theater 2-11-2013


Το Αερόστατο

Ο γύρος του κόσμου σε 80 φίλους


Είναι όμορφο να σχεδιάζεις ταξίδια..

...κι ας είναι μοναχά τα " θέλω " σου.

Κι επειδή εμείς γουστάρουμε τα όμορφα τα όνειρα τα μεγάλα,

( που λέει και το τραγούδι )

παρέα με τον Δημήτρη Λιόλιο και τους φίλους του

το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, τουτουνού του χρόνου,

ξεκινάμε ένα ταξίδι μέ Αερόστατο

που δεν θα ανεβαίνει ψηλά με θερμό αέρα...

...αλλά με μουσική

ROCKA PΑRMΕZANA "ΙΤ΄S ALL RIGHT" - νέο single

Αν και μετρούν λίγους μήνες ζωής, οι ROCKA PARMEZANA ήδη έχουν εμφανιστεί σε μερικές απ΄τις πιο γνωστές rock μουσικές σκηνές στην Αθήνα, κερδίζοντας συνέχεια νέες εμπειρίες και φίλους.

Αυτό τον καιρό ηχογραφούν νέα δικά τους προσωπικά τραγούδια, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Το rockopolis σας παρουσιάζει το "It's all right", το οποίο ξεχωρίσαμε απο την πρώτη στιγμή!




Καλή Ακρόαση!!!


Περισσότερες πληροφορίες για τους ROCKA PARMEZANA μπορείτε να βρείτε εδώ


Rocka Parmezana - Παρουσίαση Συγκροτήματος


Μια ιδέα που ήρθε στο μυαλό μας περίπου την 10η Σεπτεμβρίου του σωτήριου έτους 2012 κατά την 
11η βραδινή, δίπλα σε ένα ξύλινο τραπέζι γεμάτο ζύθο, αλκοόλ και γενικά όλα τα συστατικά που σε κάνουν να μοιράζεσαι το όραμα σου και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες λέξεις, φράσεις, ιδέες και χαζομάρες πολλές φορές………….

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο Γιώργος Γελαράκης unplugged στο Sofa bar | Σέρρες 31/10

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ο ανερχόμενος τραγουδιστής/τραγουδοποιός Γιώργος Γελαράκης, ο Κωνσταντίνος Γκιβίσης και η Ζωή Στεφανίδου παίρνουν τα όργανά τους για να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή βραδιά με το πρόγραμμά τους στο SOFA BAR.

Κωνσταντίνος Γκιβίσης – πλήκτρα
Ζωή Στεφανίδου – φωνή

Μη το χάσει κανείς!

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Take Three @ After Dark 26-10-2013

Ποιοι τελικά είναι οι take three και γιατί λέγονται "three" ενώ είναι όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε τέσσερις? Διαβάστε παρακάτω.

Άσπρο Μαύρο' - Αλέξανδρος Μίχος Live @ ''Fly Music Bar''

Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο ξετυλίγεται ένας πολύχρωμος κόσμος, ένας κόσμος αγάπης/μίσους, δράσης/αδράνειας, υποκρισίας/ειλικρίνειας, στη σκηνή του FLY '' Music Cafe-Bar '', Παρασκευη 25 Οκτωβρίου 2013 ώρα 22:30 o Αλέξανδρος Μίχος (1550) μας παρουσιάζει αυτόν τον κόσμο μέσα από το δικό του βλέμμα, μέσα από τα τραγούδια του.

Γιώργος Χατζηπαύλου & Αλεξάνδρα Κόνιακ @ Mindradio, 22-10-13

Ο κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στο Mindradio και αυτή τη φορά θα έχει στο πλάι του την ταλαντούχα τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Κόνιακ! Ένας κωμικός έρχεται αντιμέτωπος με μια τραγουδίστρια όπου θα αποκαλυφθούν μυστικά και ιστορίες από τις προσωπικές τους δουλειές. Σας προσκαλούμε να είστε μάρτυρες σε αυτή την αμοιβαία ανάκριση! Θα είναι όντως (Ακόμα πιο) Δύσκολα τα πράγματα;;

Δε συμβαίνει εδώ, αλλά συμβαίνει τώρα

Μια δυνατή καμπάνια της Διεθνούς Αμνηστίας 


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Νατάσσα Μποφίλιου - Φωτογραφίες απο τις πρόβες στο PassPort

Φωτογραφίες από τις πρόβες, για τη νέα μουσική παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, "Πάμε Ξανά". Μαζί τους ο Στάμος Σέμσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!



Νατάσσα Μποφίλιου @ PassPort απο 26 Οκτωβρίου

Από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και για 8 παραστάσεις
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
«Πάμε ξανά»

Μια παράσταση των
Θέμη Καραμουρατίδη – Γεράσιμου Ευαγγελάτου
Συμμετέχει ο ΣΤΑΜΟΣ ΣΕΜΣΗΣ



'Άσπρο Μαύρο' - O Αλέξανδρος Μίχος στο White Noise

Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο ξετυλίγεται ένας πολύχρωμος κόσμος, ένας κόσμος αγάπης/μίσους, δράσης/αδράνειας, υποκρισίας/ειλικρίνειας, στη σκηνή του WHITE NOISE, στις 20 Οκτωβρίου 2013 ώρα 22:00 o Μίχος Αλέξανδρος (1550), για πρώτη φορά μας παρουσιάζει αυτόν τον κόσμο μέσα από το δικό του βλέμμα, μέσα από τα τραγούδια του.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Που: White Noise - Ευμολπιδών 20, Γκάζι
Πότε: Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013
Ώρα: 22.00
Είσοδος: 3€

Ορίζοντες Live @ Bat City 26-10-2013

Οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» επιστρέφουν στο BAT CITY στις 26 Οκτωβρίου 2013


Θα μας κάνουν να νιώσουμε πάλι παιδιά μέσα στην «Μαγική Αυλή» τους, σε συνδυασμό με το δυναμικό τους ρεπερτόριο και αγαπημένες διασκευές, όπως και δικά τους τραγούδια από την διαδικτυακή τους κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2012.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Η Άννα Μπουρμά στη εκπομπή '' Εδώ τα λέμε'' - 30/10/2013

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00 η αγαπημένη μας Άννα Μπουρμά είναι καλεσμένη στην εκπομπή "Εδώ τα λέμε" του Νίκου Παπαδόπουλου. Η συνέντευξη θα είναι κάπως διαφορετική απ' ότι έχουμε συνηθίσει αφού θα πραγματοποιηθεί στο Flou da Bar στην πλατεία της Άνοιξης!