Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Νεο Video Clip: Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Χίλια χρόνια «Δεν έχει η θάλασσα άκρη»

Τα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά από το 3ο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2008 και την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς από την Polymusic παρουσιάζουν το καινούργιο τους τραγούδι «Δεν έχει η θάλασσα άκρη» ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Δείτε εδώ το video clip!

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Απρίλιος 2013 Live

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι συναυλίες ξεκινούν! Φυσικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Νο 1 συναυλιακός καλλιτέχνης ξεκινάει λίγο νωρίτερα! Για τον Απρίλιο λοιπόν έχουμε:


Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Άννα Μπουρμά @ Imaginistes Radio - 17/4/2013

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ἑραστές Ονείρων” που επιμελείται ο Οscar P, θα είναι την Τετάρτη 17 Απριλίου ώρα 22.00 με 24.00, η Άννα Μπουρμά. Η ιδιαίτερα αγαπητή στη συνοικία μας ερμηνεύτρια, αποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την πρόσκληση που της κάναμε να έρθει και να μιλήσει στο σταθμό των imaginistes για την δουλειά της , τα σχέδια, τα όνειρα, την πρώτη γειτονιά της, την Κοψαχείλα. Φυσικά να διαλέξει και να μας παρουσιάσει τραγούδια της αλλά και τις μουσικές της προτιμήσεις. Οικοδεσπότης της εκπομπής ο αγαπητός σε όλους μας, OSCAR P.
Συντονιστείτε εδώ!!!

Στάθης Δρογώσης “Όμορφη Ζωή” @Stage 25 - 20/4/2013

Ο Στάθης Δρογώσης στήνει στο Stage25 ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του. Επιτέλους με την ηλεκτρική μπάντα του μετά από καιρό. 
Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει τον πιο καινούριο δίσκο του με τίτλο «ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ», την πιο ώριμη και δυνατή ίσως προσωπική του δουλειά την οποία μπορούν όλοι να αποκτήσουν ακόμα και δωρεάν από το site της προσωπικής του εταιρείας www.antelmamusic.com
Μετά από εμφανίσεις με μεγάλα μουσικά σχήματα, ο Δρογώσης επέλεξε την επιστροφή στον ηλεκτρισμό, στην εκφραστική λιτότητα. Ο Στάθης Δρογώσης θα παίξει με τον γνωστό ιδιαίτερο τρόπο το πιάνο του και με την συνοδεία της μπάντας του θα παρουσιάσει μια μεγάλη διαδρομή από τα χρόνια του συγκροτήματος «ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ» μέχρι τον τέταρτο καινούριο προσωπικό του δίσκο την «ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ».

Γυμνά Καλώδια - Το πρώτο τους άλμπουμ

Τα Γυμνά Καλώδια ξεκίνησαν την πορεία τους στον χώρο του Ελληνικού Ροκ ηχογραφώντας και κυκλοφορώντας τον πρώτο τους δίσκο τον Ιούνιο του 2005, με τίτλο ομώνυμο του συγκροτήματος (Live Records). Η πρώτη τους συναυλία γίνεται στην ιστορική σκηνή ‘στον Αέρα’ στην Πετρούπολη και κατόπιν πραγματοποιούν πολλές συναυλίες στην Αθήνα. Σταθμό αποτελεί η συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Μενίδι, όπου χειροκροτήθηκαν από χιλιάδες κόσμο. Ταυτόχρονα τα τραγούδια τους παίζονται από διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς και rock clubs, και το τραγούδι ‘Θέλω’ είναι εκείνο που ξεχωρίζει, το οποίο γυρίζουν και video clip.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τον δίσκο αυτό!

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Χίλια χρόνια «Δεν έχει η θάλασσα άκρη» (Νέο Κομμάτι)


Τα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά από το 3ο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2008 και την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς από την Polymusic παρουσιάζουν το καινούργιο τους τραγούδι «Δεν έχει η θάλασσα άκρη» ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Χριστίνα Γκόλια @ VPradio 16/4



            Η Χριστίνα Γκόλια καλεσμένη την Τρίτη 16/4 στις 21:00, στην εκπομπή DoUbLe ShOt.
Η πολυτάλαντη ηθοποιός και τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τις συμμετοχές της στην τηλεόραση αλλά και στη δισκογραφία , καλεσμένη στον πρώτο διαδικτυακό σταθμό των Βορείων Προαστείων www.vpradio.gr, την Τρίτη 16/4 στις 21:00, στην εκπομπή DoUbLe ShOt με τον Αχιλλέα Γκασιώνα και τη Δήμητρα Κυπρίου. Θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της ανάμεσα σε διάφορες μουσικές ποιότητες, παντρεύοντας το κινηματογραφικό στοιχείο με τη σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Θα μάθουμε πρώτοι τα επαγγελματικά της σχέδια και πολλά ακόμα… Συντονιστείτε!!!

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το Ραδιόφωνο: Νέος Διαδικτυακός Σταθμός!


Η Βιβή, η Ελένη, η Βάσια, η Κυριακή, η Όλγα, ο Χρήστος, ο Οδυσσέας,ο Σώζων, ο άλλος Χρήστος και ο άλλος Χρήστος έκαναν ραδιόφωνο. Μετά το ραδιόφωνο που αγάπησαν και έκαναν, έπαψε να υπάρχει. Και συνέχισαν να κάνουν για καιρό μέσα στο μυαλό τους. Μετά τηλεφωνήθηκαν και ξαναβρέθηκαν. Και είπαν να ξαναβάλουν "Το Ραδιόφωνο" να παίζει.








Άννα Μπουρμα @ Mindradio 16/4/2013

Εκτάκτως αυτήν την Τρίτη, 16 Απρίλη στις 22:00, η εκπομπή "Sound of Silence" φιλοξενεί ζωντανά την Άννα Μπουρμά! Για μία ώρα μας συστήνεται και μας προετοιμάζει για το επερχόμενο live της!

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Park Festival 2013!

Το Park Festival,ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2012 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης στους Αγίους Αναργύρους,

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Sunny Side Of The Razor/10 Code Live 20/4/2013!


Οι “Sunny Side Of The Razor”, δημιουργήθηκαν το 2005, με την γνωριμία της Σάννυ Χατζηαργύρη και του μπασίστα Δημήτρη Κουτσιουρή, όπου ξεκίνησε σιγά - σιγά και η μεταξύ τους συνεργασία στη σύνθεση τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο: “Sunny Side of the Razor”, αποτελούμενο από τραγούδια με αγγλικό στίχο.

Sunny Side Of The Razor : Παρουσίαση Συγκροτήματος

Γνώρισα την Σάννυ Χατζηαργύρη σαν ηθοποιό, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι. Πριν απο κάποια χρόνια όμως άκουσα το Black Tongue και πραγματικά εντυπωσιάστηκα!

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Άννα Μπουρμά "Ονειροπόλος" Official Videoclip!

Είχαμε σήμερα την χαρά να λάβουμε ένα μήνυμα απο την Αννα Μπουρμά με το Official Videoclip του κομματιού "Ονειροπόλος". Ένα εξαιρετικό κομμάτι που προέκυψε απο την συνεργασία της με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Όπως είπαμε το κομμάτι είναι εξαιρετικό και φυσικά το Video Clip δεν θα μπορούσε να είναι κατώτερο!














Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Like Emily - Βιογραφικό

Οι Like Emily σχηματίστηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Παναγιώτη Νταβέλο, ιδρυτικό μέλος των Τσοπάνα rave, με συμμετοχές σαν μουσικός και ενορχηστρωτής στους Πυξ λαξ, Όναρ, Λάκης Παπαδόπουλος, Β. Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Γυμνά Καλώδια, Χάσμα, κ.α, συμπαραγωγός με τον Μάνο Ξυδού στους Ντομένικα και Παζλ και δημιουργός των In_Vox με την Maryanne Rarity στα φωνητικά , γνωστοί από την επιτυχία τους “On the Highway” και συμμετοχή του Andy Bell (Erasure) στο κομμάτι “Will I ever?” καθώς και την

Αγγλόφωνο Φεστιβάλ Ατλαντίς 105,2 FM!

Παρασκευή 19 Απριλίου, λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, αναλαμβάνουμε νέα δράση κατά της Φτώχειας. Κορυφαία συγκροτήματα της Αγγλόφωνης Ελληνικής Μουσικής Σκηνής στηρίζοντας την πρωτοβουλία τoυ Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων «παίζουν» στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι, για όλους εκείνους που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.
Ένα ρούχο, μερικά τρόφιμα, κάποια είδη πρώτης ανάγκης από όλους εμάς που μπορούμε να προσφέρουμε για τις άγιες μέρες που έρχονται, εκείνη τη βραδιά, στην είσοδο της συναυλίας.

Μ' ένα ποδήλατο ανεβάζουμε στροφές!

Κάθε τέτοια προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται και να στηρίζεται. Το αναδημοσιεύω όπως το βρήκα:


Μ΄ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ !
Η μεγάλη ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Κυριακή 7 Απριλίου ώρα 11.00 Καλλιμάρμαρο Στάδιο


Πέπλα the Band - Βιογραφικό

Δεν αρκεί , Να αλλάξουν όλα μια στιγμή , Δεν μπορεί ,Πρέπει να ζεις τη διαδρομή!

            Το συγκρότημα "Πέπλα" δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2011 , μετά την οριστική διάλυση του προηγούμενου σχήματος Ματωμένα Πέπλα . Ο Τολης Κουστογιαννακοπουλος (τύμπανα) και ο Γιώργος Μπουκλης (μπάσο), πήραν την απόφαση να μην σταματήσουν να ασχολούνται ενεργά με την μουσική και αποφάσισαν να δημιουργήσουν από την αρχή ένα νέο συγκρότημα με διαφορετικό ήχο από αυτό που είχαν μέχρι τότε συνηθίσει , το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Άννα Μπουρμά - Βιογραφικό

         

          Η Άννα Μπουρμά γεννήθηκε στην Αθήνα σπούδασε κλασσικό πιάνο στο ωδείο Ν. Σμύρνης και θεωρητικά της μουσικής.
Το 1998 παίρνει με άριστα το πτυχίο πιάνου το πτυχίο ειδικού αρμονίας , αντίστιξης και φούγκας.
Την πρώτη συμμετοχή σε δίσκο την έκανε 14 ετών στον δίσκο ‘’ΚΗΠΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ’’ του Τάκη Μπουρμά τραγουδώντας το ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ .
Στην συνεχεία έκανε πολλές συμμετοχές σε δίσκους του Γ.Ζήκα, Μ.Λυδάκη , Ν. Ζούδιαρη και Γ.Νταλαρα.
Έγινε γνωστή μέσα από τραγούδι του Τάκη Μπουρμά ‘’ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ’’ και το τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη ‘’ΦΥΣΑΛΙΔΑ’’.

Άννα Μπουρμά @ Crash Radio!


Την Παρασκευή 12/04/2013 στις 22.00 ο  Crash Radio και η εκπομπή “Mama Mia” έχουν την χαρά να φιλοξενούν στο studio την Άννα Μπουρμά σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης !!!

Κάρμα: Παρουσίαση Συγκροτήματος

 Γνώρισα τους ΚΑΡΜΑ μέσα απο την συνεργασία τους με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και απο την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασαν. Ένα συγκρότημα (απο τα λίγα στην Ελλάδα) που επιμένει να κρατάει ζωντανό το ελληνικό ροκ, με δυναμικά live, στίχους και μουσική που ξεχωρίζουν, με παραγωγές πολύ προσεγμένες. Το τραγούδι που ερμηνεύουν μαζί με τον Βασίλη ονομάζεται "Ένας θεός με νευρική ανορεξία" και βρίσκεται στον δίσκο τους με τίτλο "Κάρμα" που κυκλοφόρησε το 2009.

Χριστίνα Γκόλια: Νέος Δίσκος "Όνειρα κάνουμε ίδια"

Η Χριστίνα Γκόλια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα Λάρισας.

Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη, ενώ παράλληλα σπούδασε φωνητική και τραγούδι. Η θεατρική της πορεία σηματοδοτείται από πολλές δουλειές, τόσο στο Κλασικό θέατρο, όπως "Άλκηστης" του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου ,"Γράμμα στον Ορέστη" του Ιάκωβου Καμπανέλλη κ.α. αλλά και στο Εναλλακτικό θέατρο - bar theatre.

Άννα Μπουρμά Live @ SANTE' 6/4/2013

Η Άννα Μπουρμά συνεχίζει τις μουσικές της παραστάσεις και τα κοινωνικά μηνύματα που από την πρώτη στιγμή βγάζει μέσα από την τέχνη της,το Σαββάτο θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε για πρώτη φορά στο Γαλάτσι στο SANTEbar . Εκεί η Άννα Μπουρμά θα θίξει για άλλη μια φορά το θέμα της ανακύκλωσης. Έτσι λοιπόν καλεί όλους τους θαυμαστές τις να φέρουν στο live κουτάκια από αναψυκτικά καθώς και καπάκια για να δημιουργηθούν τα μουσικά όργανα της παράστασης.

Ετερνα Τερρα - Παρουσίαση Συγκροτήματος

Πριν απο λίγο καιρό άκουσα ένα εξαιρετικό κομμάτι στο Youtube που πραγματικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Το κομμάτι λεγόταν Ενώ Ξημερώνει και το όνομα της μπάντας Ετερνα Τερρα.