Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Πέτρος Θεοτοκάτος - Σύννεφα με Παντελόνια Live @ Holy Wood Stage 20/12/2013

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος με τη μπάντα του και τα «Σύννεφα με Παντελόνια» συναντώνται στη σκηνή του Holy Wood Stage την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις!!





Ο αγαπημένος τραγουδοποιός της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, δημιουργός του θρυλικού «Θα χαθώ», συνεχίζει μία σειρά πετυχημένων εμφανίσεων ανά την Ελλάδα, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα και το νέο του άλμπουμ. 

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος στα live του, αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του εναλλακτικού ήχου, καθώς οι κιθαριστικές συνθέσεις και τα τραγούδια του έχουν ως θέμα τις ιστορίες της νύχτας, τα ανθρώπινα βλέμματα και τις προσωπικές δαιδαλώδεις, αιώνιες διαδρομές. Η ιδιαίτερη συναισθηματική φωνή του δένει το αγγελικό με το δαιμονικό, το ευλογημένο με το καταραμένο, το ποπ με το ροκ, στη ζωή και στη σκηνή!!!

Το γκρουπ «Σύννεφα με Παντελόνια» ξεπήδησε μέσα από τη μεγάλη παρέα των Πυξ Λαξ το 1999. Η Δήμητρα Καραμπεροπούλου ξεκίνησε τη συνεργασία της μαζί τους το 1993 παίζοντας ακορντεόν και κάνοντας φωνητικά, ενώ ξεκίνησε από το 1997 με την προτροπή του Γιώργου Νταλάρα και του Πάνου & του Χάρη Κατσιμίχα να τραγουδάει κάποια τραγούδια δικά της μαζί με τους Πυξ Λαξ.
Μαζί με τον Άλκη Παπαδόπουλο - πιάνο, τη Ρουντίνα Ντρέα - βιολί, τον Νικόλα Δημοσθένους – κιθάρα (με τον οποίο και περιοδεύουν μαζί) και ακόμα δυο μουσικούς, ξεκίνησαν τα Σύννεφα με Παντελόνια την πορεία τους.


Εχουν συνεργαστεί συναυλιακά και δισκογραφικά με αξιόλογους καλλιτέχνες από διάφορους μουσικούς χώρους όπως: Λάκης Παπαδόπουλος, Τρύπες, Φίλιππος Πλιάτσικας, Θάνος Μικρούτσικος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Μίλτος Πασχαλίδης, Μάνος Ξυδούς και άλλους καλλιτέχνες.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ο Πέτρος Θεοτοκάτος, θα βρεθεί επί σκηνής με τα «Σύννεφα με Παντελόνια», σε μία ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη!! 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Που: Holy Wood Stage - Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Αθήνα
Πότε: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα: 22.30
Είσοδος: 7€ με κρασί ή μπύρα
Τηλέφωνο: 210 97 00 418
Χάρτης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου