Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Take Three @ After Dark 26-10-2013

Ποιοι τελικά είναι οι take three και γιατί λέγονται "three" ενώ είναι όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε τέσσερις? Διαβάστε παρακάτω.

Κιθάρα παίζει ο Τάσος Σκούρας. Μεγαλειώδες άτομο που έχει παίξει με ένα σωρό κόσμο. Ο ίδιος θεωρεί μεγάλη στιγμή του την συμμετοχή στους θρυλικούς Socrates καθώς και την συνεργασία του με τον Αντώνη Τουρκογιώργη. Ο Τάσος θεωρείται και είναι ένας από τους σημαντικότερους blues - rock κιθαρίστες της γενιάς του και όχι μόνο. Ο Τάσος φυσικά δεν παίζει μόνο κιθάρα. Τραγουδάει κιόλας τεράστιες κομματάρες με τον ολοδικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Τραγουδάει επίσης κι η Μαρκέλλα Παναγιώτου. Ενα επίσης γιγαντιαίο άτομο που όποιος δεν την έχει γνωρίσει χάνει πολλά πράγματα απ'τη ζωή του. Στο γκρουπ ήρθε μετά από ένα αυθόρμητο jam πρίν περίπου ένα χρόνο. Μαζί με τον Τάσο έχουν παίξει στους Socrates καθώς και με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Αντώνη Τουρκογιώργη κ.α. Η Μαρκέλλα είναι μια αυθεντική ροκ φωνή πράγμα ιδιαίτερα σπάνιο στις μέρες μας!

Drums και μπάσο παίζουν ο Γιώργος Λιβαδάς και ο Κωστής Βήχος. Αυτοί οι δύο θεωρούνται πλέον ως ένα άτομο οπότε για αυτό το λόγο μπορούμε να πούμε οτι οι Take three είναι όντως τρεις.. Παίζουν μαζί από την πρώτη και καλύτερη εποχή των Cabin 54 στα τέλη του 2000. Έκτοτε έχουν παίξει μαζί σε άπειρα σχήματα και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δεμμένο rythm section. Αυτή την εποχή παίζουν μαζί με τον Κ. Τουρνά καθώς και τους Σταύρο Μιχαλακάκο - Παναγιώτη Τσακαλάκο.

Ο κάθε ένας μόνος του βέβαια παίζει και με πολλά άλλα σχήματα. Ο Κωστής σ'αυτή τη μπάντα εκτός από μπάσο λέει και μερικά πανκοροκάδικα ανθεμς ως φόρο τιμής στις αυθεντικές πρωτόγονες καταβολές του. 

Για τους δυο τους ο καλύτερος διάλογος που έχει γίνει είναι μεταξύ του Σπύρου Γραμμένου και του Δημήτρη Μποσινάκου που μια νύχτα μετά από ένα τους live ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθια :

Μποσινάκος - Σπύρο σήμερα δεν θα κοιμηθείς καλά γιατί βήχω.
Γραμμένος - Κι εγώ "Λιβαδά".


Αυτά τα άτομα θα βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας αυτό το Σάββατο 26/10 στο After Dark για να παίξουν ροκ εντ ρολ όπως αυτοί το καταλαβαίνουν. Αν χάνονται στη μετάφραση είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης. Όσοι θέλετε ελάτε! ΔΕΝ θα έχει γίδα αυτή τη φορά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Που: After Dark - Διδότου 31 & Ιπποκράτους
Πότε: Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013
Ώρα: 23.00
Είσοδος: 5€
Τηλέφωνο: 210 36 06 460

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου