Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Rocka Parmezana - Παρουσίαση Συγκροτήματος


Μια ιδέα που ήρθε στο μυαλό μας περίπου την 10η Σεπτεμβρίου του σωτήριου έτους 2012 κατά την 
11η βραδινή, δίπλα σε ένα ξύλινο τραπέζι γεμάτο ζύθο, αλκοόλ και γενικά όλα τα συστατικά που σε κάνουν να μοιράζεσαι το όραμα σου και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες λέξεις, φράσεις, ιδέες και χαζομάρες πολλές φορές………….

Έτσι το όνειρο γεννήθηκε!!!

Το καλοκαίρι λοιπόν του 2012 ο Χριστόφορος με τον Φώτη αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια Αγγλόφωνη μπάντα με rock ήχο. Οι δυό τους ήταν πρώην μέλη των Bluegrass. Την θέση του drummer πήρε ο Κάρολος, που παλαιότερα συμμετείχαν με τον Χριστόφορο στο ακουστικό σχήμα Acoustika.

Η μπάντα βρήκε για lead guitar τον Ηλία, που έπαιζε εκείνη τη περίοδο με τους Cocobloco. Η αναζήτηση του μπασίστα κράτησε για λίγο καιρό μέχρι που ο Ηλίας πρότεινε τον Γιώργο, μέλος κι αυτός των Cocobloco και κάπως έτσι η μπάντα ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε να φτιάχνει τον ήχο της.

Η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και τα διαφορετικά ακούσματα του καθενός είναι το στοιχείο της συνταγής που τους κάνει ξεχωριστούς.

Τον Νοέμβριο κιόλας ξεκίνησαν τις πρώτες live εμφανίσεις τους σε μουσικές σκηνές όπως το Double Trouble, το Remedy live club, το Architecture rock café, το Excalibur-Avalon, το Green rose beer-restaurant και πολλά άλλα μαγαζιά. Από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να κερδίζουν εμπειρίες και νέους φίλους.

Αυτή την περίοδο ηχογραφούν και δουλεύουν τα δικά τους τραγούδια, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο τους κομμάτι με τίτλο “It’s all right”




Φώτης Κουρουνιώτης – Vocals

Ηλίας Σιούτας – Lead guitar

Χριστόφορος Γεωργακάς – Rhythm guitar

Γιώργος Καταλειφός – Bass

Κάρολος Παντελής - Drums 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου