Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Jamming Funkers - Νέο Single

Οι Jamming Funkers είναι ένα δυναμικό μουσικό συγκρότημα με pop, soul, funk αλλά και με ανεξάντλητες ροκ διαθέσεις. Το 2010 ο Πλάτων Παπαδημητρίου μαζί με τον μπασίστα Ερρίκο Σπηλιωτόπουλο κάλεσαν στο σχήμα τον Σπυρο Τσοπελακο (τύμπανα) και μια μοναδική "φωνή", την Ιώ Νικολάου . Η Ιώ Νικολάου είναι γνωστή για τις εξαιρετικές ερμηνείες της σε εμφανίσεις των σημαντικότατων Ελλήνων συνθετών Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου.
Για την ώρα οι Jamming Funkers, ετοιμάζουν το πρώτο τους EP ενώ το promo τραγούδι τους, είναι το "La luna negra", μια πρωτότυπη εκδοχή του παλιού και αγαπημένου τραγουδιού του Μίμη Πλέσσα, "Με πήρε η νύχτα" πρωτοτραγουδισμένου από την Τζένη Βάνου, το οποίο έχουν διασκευάσει με σύγχρονο beat ήχο και σε ισπανικούς στίχους της συγγραφέως Χρυσούλας Μολογιάννη.
Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους single με τίτλο Hardcore Candy, γυρίζουν την Αθήνα και παρουσιάζουν την νέα τους δουλειά. Σε κάθε στάση τους, οι Jamming παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πρωτότυπες δημιουργίες του ίδιου του συγκροτήματος αλλά και εξαιρετικές διασκευές επιλογών από Pink, Alicia Keys, Christina Aguilera, Anouk, Beyoncé, James Brown, Etta James, Anastasia, Jamiroquay και άλλων αγαπημένων διεθνών καλλιτεχνών.

Το συγκρότημα αποτελούν οι:
Ιώ Νικολάου: τραγούδι
Πλάτων Παπαδημητρίου: κιθάρα
Ερρίκος Σπηλιωτόπουλος: μπάσο
Σπύρος Τσοπελάκος: τύμπανα
Ολγα Γαλανάκη Keys

To rockopolis σας παρουσιάζει το κομμάτι Hardcore Candy που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ 

Official Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου