Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ - Παρουσίαση Συγκροτήματος

Το μουσικό σχήμα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ, ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2007.
Τα μέλη του, μετά από μια μακρόχρονη πορεία με μπάντες της ποπ, ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής, συγκεντρώθηκαν και δημιούργησαν την ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ.

Από την ημέρα ίδρυσής του, το σχήμα έχει συμμετάσχει σε συναυλίες δήμων, πολιτιστικών κέντρων, συλλόγων, έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά κλαμπ και σε όλες τις μεγάλες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του σχήματος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτό το διάστημα έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με πολλούς και μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου.


Δισκογραφία: 

 Όμορφη Μέρα

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ως πρωτοεμφανιζόμενο σχήμα στην Ελληνική δισκογραφία κυκλοφορεί την πρώτη προσωπική της δουλειά με τίτλο « Όμορφη Μέρα». Ο ήχος του δίσκου είναι μοναδικός με εννέα ολοκαίνουριες μουσικές συνθέσεις που ξεφεύγουν από τα σημερινά δεδομένα προσφέροντας πρωτότυπες μελωδίες και έξυπνο στίχο. Κάθε κομμάτι είναι κι ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, όπως για παράδειγμα το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου (Όμορφη Μέρα) το οποίο παίζεται σε ολα τα ραδιόφωνα ήδη τρία χρόνια συνεχώς και είναι ενα απο τα αγαπημένα τραγούδια των παραγωγών, αλλά και άλλα όπως το Στ' αλήθεια και η Αναλώσιμη γενιά που παίζονται στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς Πανελλαδικά.

Επίσης, δυο κομμάτια του σχήματος κυκλοφορούν ήδη σε δύο δισκογραφικές συλλογές σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Στη συλλογή ¨Άνευ Όρων¨ κυκλοφορεί πανελλαδικά το τραγούδι Αν Είσαι μόνος Απόψε και στη συλλογή “ROCK 4LIFE” κυκλοφορεί σε ΗΠΑ, Καναδά αλλά και στο διαδίκτυο το τραγούδι Μέρες Πολλές





Κάθε Συναυλία Είναι Γιορτή !

Το μουσικό σχήμα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ κατέχει ένα ρεπερτόριο άνω των εκατόν πενήντα διασκευών με ελληνικό και ξένο στίχο, από την ποπ, σύγχρονη ποπ ροκ, και έντεχνη μουσική σκηνή, το οποίο και μοιράζεται με το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Το σχήμα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ σε κάθε του εμφάνιση διατηρεί μια διαφορετική προσέγγιση προς το κοινό αφού πιστεύει πως η μουσική είναι τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο, γι’ αυτό και ο κόσμος συμμετέχει πάντα βάζοντας τη δική του πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα. Κάθε συναυλία της ΤΡΙΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν μοιάζει ποτέ με την προηγούμενη κι αυτό γιατί ο κόσμος που συμμετέχει αλλάζει πάντα τα δεδομένα μιας τυπικής συναυλίας.

Αυτό το διάστημα το σχήμα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ετοιμάζει ένα πολύ πρωτότυπο πρόγραμμα το οποίο θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και πραγματικά θα σας παρασύρει μακριά από την καθημερινότητα.

Έλα κι εσύ να πάρεις μέρος σε αυτή τη μοναδική εμπειρία που ονομάζεται ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ.



Facebook: Εδώ
Twitter: Εδώ
Jumping Fish: Εδώ
Musicwave: Εδώ
Youtube: Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου