Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

@fter_Maths: Παρουσίαση Συγκροτήματος

Οι @fter_Maths είναι ένα rock/alternative σχήμα απο την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2009 , ως studio project της Desy Belu και του Duru (μπασσίστα των Τσοπάνα Rave ,Transistor).
Ηχογράφησαν το πρώτο τους demo ,με τη βοήθεια φίλων μουσικών και επειδή αυτό έτυχε ευνοικών κριτικών, αποφάσισαν να συνεχίσουν ως μπάντα πλέον.
Το 2011 ηχογράφησαν το πρώτο τους ΕΡ με 5 τραγούδια, το οποίο έχει ήδη ραδιοφωνικά air-plays στην Ελλαδα (Best FM , Sport FM ,Atlantis FM κλπ) αλλά και σε web radios στην Ευρώπη ,θετικά reviews και ενα re-mix του τραγουδιού τους fateproof απο τον Spyreas Sid των Cyanna.
Προς το παρόν , κάνουν πρόβες με τα νέα μέλη τους για live εμφανίσεις και ετοιμάζουν ήδη τα νέα τραγούδια τους για το πρώτο τους cd. To πρώτο τους single για τον επερχόμενο δίσκο τους, λέγεται "Queen Elizabeth" , κυκλοφόρησε στις 10/4/13 και περιέχει 2 τραγούδια και ένα radio edition song.
H μίξη και η ηχογράφηση έγινε στα Artracks studios από τον Αλέξη Μπόλπαση και την παραγωγή υπογράφουν ο Α. Μπόλπασης και οι @fter Maths.



Οι @fter_Maths ειναι :
Desy Belu :φωνη
Duru :μπάσσο
Xenios Ε. Κιθάρα
Thanos S. : πλήκτρα
Gino A. τύμπανα

Ακούστε το νέο τους single:

Πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου