Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αλεξάνδρα Κόνιακ - Παρουσίαση Καλλιτέχνη



Η Αλεξάνδρα Κόνιακ είναι γεννημένη στις 30 Ιουλίου του 1990. Φοιτά στο τμήμα Αισθητικής-Κοσμητολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας και διατηρεί μια στη στήλη στοwww.all4fun.gr (Deja vu: ένα τρίπτυχο ήχου, εικόνας και κειμένου).


Η μουσική της πορεία είναι πλούσια και ποικίλη, αν λάβει κανείς υπόψιν του το νεαρό της ηλικίας της, με την εκφραστικότητά της να καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Έχει σπουδάσει πέντε χρόνια κλασικό βιολί, ολοκληρώνοντας παράλληλα και τις θεωρητικές σπουδές στο Διεθνές Ωδείο Αθήνας, με διευθυντή τον Γιώργο Σιωρά, έχει υπάρξει μέλος θεατρικών ομάδων, κι έχει πτυχίο φωνητικής απ'το Φίλιππο Νάκα, με καθηγήτρια την Άννα Αλεξοπούλου.


Έπειτα από τέσσερα χρόνια εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές, το Μάρτιο του 2008, συνεργάζεται με το συγκρότημα Stavento στη δισκογραφική δουλειά "Σήμερα το Γιορτάζω".

Κύριος σταθμός στην πορεία της, η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Χρήστο Δάντη, απ'τον Ιούνιο του 2009 μέχρι και σήμερα.

Το Μάρτιο του 2013, κυκλοφορεί επίσημα το πρώτο της digital single, σε ανεξάρτητη παραγωγή, με τίτλο "Αριθμός 109", σε στίχους και μουσική του Βαγγέλη Βατσινέα. Αποτελεί το ρόδι που σπάει, για το καλωσόρισμα αυτού του νέου εγχειρήματος, φτιαγμένου με αγάπη και σεβασμό.



Official Facebook Page: Εδώ
Official Youtube Channel: Εδώ

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ την Αλεξάνδρα Κόνιακ για τις πληροφορίες και την υποστήριξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου