Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

2Τριτα Band - Το τέρας: Νέο Video Clip!

Μπορεί ο κεντρικός του ήρωας να έχει δυο μάτια κατακόκκινα και μία πέτρα για καρδιά, αλλά το κεντρικό μήνυμα που επιχειρεί το ίδιο να μεταδώσει είναι η αποκάλυψη των βαθύτερων κινήτρων και συμπεριφορών, που μπορεί να κινητοποιήσει η αγάπη μέσα στην ψυχή του τέρατος που ίσως κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Ο λόγος για το νέο βίντεο κλιπ του βολιώτικου συγκρότήματος των 2Τρίτων, μιας μπάντας που αποδεικνύει στην πράξη, μέσα από τις μουσικοχορευτικές της παραστάσεις, ότι η μουσική είναι μία, κοινή στην προέλευση. Μόνη της ιδιαιτερότητα είναι η διακύμανση και η διαφορετικότητα ως προς τη διάθεση που είναι σε θέση να δημιουργήσει στο κοινό της. Κάτω από αυτό το πρίσμα το συγκρότημα επιχειρεί να συνδυάσει ποικίλα μουσικά είδη, καταφέρνοντας με ένα πολυσυλλεκτικό ύφος να εντάξει τη σύγχρονη έντεχνη μουσική, το κλασσικό ροκ, τη χορευτική μουσική που χαρακτήριζε τα πάρτυ των 60's, 70's και 80's, ακόμα και το τσιφτετέλι.
Το Τέρας, τόσο σαν τραγούδι όσο και σαν βίντεο κλιπ, επιχειρεί να φωτίσει με χιουμοριστική διάθεση τις ευαίσθητες ισορροπίες των ανθρώπινων σχέσεων, χωρίς να χαϊδεύει ούτε στιγμή τα μυτερά αυτιά του πρωταγωνιστή του. Τα πάντα μπορούν να συνηγορήσουν στο ότι η καθημερινότητα αναδεικνύει ακόμα και τα πιο σκοτεινά μας χαρακτηριστικά, η ουσία όμως κρύβεται βαθύτερα στον εσωτερικό μας κόσμο και τα συναισθήματα που δύσκολα ή εύκολα αναδεικνύονται.
Το βίντεο κλιπ είναι προσεκτικά γυρισμένο, θέλοντας να τονίσει τόσο την χιουμοριστική διάθεση του τραγουδιού, όσο και το μεγαλείο της αγάπης.


Δείτε απλά το Τέρας και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου