Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Στάθης Δρογώσης Live 5 Απριλίου 2013

Ο Στάθης Δρογώσης θα εμφανιστεί στον ΓΑΛΑΞΙΑ την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20.00 σε μια συναυλία ακουστική. Ο ίδιος θα τραγουδήσει και θα παίξει πιάνο ενώ στο τσέλο θα συνοδεύει ο συνεργάτης του Άρης Ζέρβας. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
"Όμορφη ζωή" το σύνθημα. "Όμορφη Ζωή" και το νέο album του Στάθη, το πρώτο στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του δημιουργού www.antelmamusic.com. Το καινούργιο album αυτό παρουσιάζει φέτος ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαζί με ό.τι δικό του έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά του albums, την πορεία του με τα "Φώτα που σβήνουν", αλλά και ό,τι μη δικό του έχει αγαπήσει εκείνος και θέλησε να μας παρουσιάσει σε ένα μοναδικό ακουστικό live.

Από τις 8 Μαρτίου έως τις 16 Ιουνίου ο Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού «Γαλαξίας» ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει τον α’ κύκλο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, μια «γιορτή πολιτισμού», που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει με επιτυχία ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Σπουδαίοι καλλιτέχνες αναγνωρισμένοι στο χώρο τους, αλλά και φρέσκοι, νέοι δημιουργοί, πολλοί εκ των οποίων δημότες, ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί όπου βρίσκεται ο πρόσφατα ανακαινισμένος «Γαλαξίας».
Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα διαρκεί τέσσερις μήνες και παρουσιάζεται στην κεντρική αίθουσα του δημοτικού πολυχώρου με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες
Που: Γαλαξίας Δημοτικός Χώρος Πολιτισμού - Πλατεία Νέας Σμύρνης
Πότε: Παρασκευή 5 Απριλίου 2013
Είσοδος: Ελεύθερη
Χάρτης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου